BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28

Emekli intibak son durum milyonlarca kişi bekliyor

2000'den sonra emekli olanların maaşlarında düzeltme sağlayacak intibak düzenlemesi Anayasa Mahkemesi’nde. Başvuru olumlu sonuçlanırsa milyonlarca kişinin maaşı 30-355 lira arasında artacak

halo kara

boşüna heveslenmeyin hükümet bütçede para yok der mahkemede reddeder emeklide anca elini açar Allaha bakar

Misafir

Emekliyi düşünmeyen iktidarlar muhakkak erozyona uğrarlar.Farkında olmadan oy kaybederler. Çünkü emeklinin canı yandıkça tüm aileye sirayet eder. Aile büyükleri gençleri etkiler.

Misafir

Bu ne bitmez çileymiş, 2013'den beri yapılan haksızlık bir türlü düzeltilemiyor. Anayasa Mahkemesi Anayasaya aykırı eşitsizliğe dur diyemiyor. VAY ANASINI BE!

Misafir

Sn Cumhurbaşkanı; Kanayan bu yaraya da el atsanız. Haksızlığı giderseniz. Sizden bunu talep ediyoruz.

Misafir

EMEKLİLER HAKKINI İSTİYOR. KİM NE KADAR PRİM YATIRDIYSA VE EŞİT ŞARTLARDAYSA O KADAR MAAŞ ALSIN. NE EKSİK NE FAZLA. HİÇ BİR KESİM KAYRILMASIN.

Misafir

Doğru söylemişsin "ARTIK YETER SÖZ EMEKLİNİN"

Misafir

2000 sonrası emekliler ARTIK YETER demeli ilk seçimde kim yanındaysa ona oy vermeli, vermeli ki emeklinin gücünü emekli ile dalga geçenler anlamalı.

Misafir

KAMU ÇALIŞANLARIN TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMASI GEREK..KURUMA BAKIYORSUN AYNI HİZMET YILI AYNI EMEKLİ MAAŞI FARKLI CUMHURBAŞKANI: ERDOĞAN DOĞRU SÖYLEMİŞ AMA NEDEN HAYATA GEÇMİYOR..KURUMLAR ARASI ÇALIŞAN MAAŞILAR BİLE FARKLI EMEKLİ MAAŞLARI FARKILI... EMEKLİ OLACAKLAR İÇİN HAKSIZLIK OLMAKTA..BİR KAMU İŞÇİ EMEKLİ MAAŞI 3.500 OLURSA KAMU DEVLET MEMUR EMEKLİ MAAŞI:1.750 OLURSA NASIL SOSYAL ADALET OLACAK..

Misafir

Bu adaletsizliği yapanlar KUL HAKKI yediğini bilmiyor mu?

Misafir

2000 öncesi sonrası diye ayıranlar, 1000 TL altı, üstü diye ayıranlar, Emekli Sandığı emeklilerine farklı, SSK ve Bağkur'lulara farklı zam verenler utansın

Misafir

Bu adaletsizliği yapan ölmeyecek mi?

Misafir

Bu adaletsizliği giderecek ister siyasi ister hakimler olsun "Helal Olsun Size"

Misafir

Ne Anayasa Mahkemesiymiş be!İstediği kararı hemen alel acele veriyor...

HABERLER