BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

2000 yılından sonra emekli olanlar için seyyanen zam

2000 yılından sonra emekli olanlar intibak yasasını bekliyor. Aynı kurumda çalışan fakat emeklilik tarihleri farklı olanların maaşları da değişiyor.

Hsnfdn

Chp hdpnin hakkini arayacagina el uzatacagina ecevitin ideolojisini yerine getirip emeklinin hakkini arasinlar .bunlarin chpyle hic alakasi yok.

Misafir

Belki bunu yapanda kırk pişmandır. Çünkü kul hakkına girdi. Hemde milyonlarca emeklinin. Nasıl kaldıracak bu yükü.Allah müstahakkını versin.

Misafir

İşgüzarın biri yalakalanma için 2000 öncesi sonrası diye attı bir taş, kırk akıllı çıkartamıyor.

Misafir

Elinde yetki olanlar, konuya duyarsız davranıyorlar. Nasıl olsa sizde emekli olacaksınız. Eğer ballı emekli değilseniz(milletvekilleri) sizde avam kamarasındansınız. Sonra çok pişman olacaksınız. Bu sözüm SGK yetkililerine daha çok.

Ferhat şirin

Ya bunlar hiç kimseye vermez bunlar varsa emekli işçi düşünmez ler ama onlara oy verirsiniz oy verin derler anayasa mahkemesi intibak davasini niçin açıklama yor yıllardır ortada eşitsizlik adaletsizlik var işte hepsi biliyor bu durumu ama işlerine gelmiyor islerine

Misafir

Cumhurbaşkanının dediği gibi artık % 50'nin üzerinde oy alan 1.turda kazanacak. Yoksa 2. turda kimin kazanacağı belli olmaz. 1.turda fazla oy alan kaybedebilir de. İŞ CİDDİ onun için emeklinin 1 oyuna bile ihtiyaç var.Şunun şurasında 2019 seçimine ne kaldı ki? Seçim atmosferine girildi bile.

Misafir

Yazana değil yazdırana bakın. emeklinin nabzını yokluyorlar.

Misafir

Hazreti ÖMER adaleti istiyoruz.

Misafir

Adil olan ne zaman emekli olursa olsun aynı şartları içerenler aynı emekli aylığını almalı. BU BÖYLE OLMALI. Allah'tan korkan adil davranır.Bu iş kul hakkına girer.

Misafir

Bekleyin ANAYASA mahkemesi hemen çözer!!!!!

Misafir

Ben Cumhurbaşkanı'nın bu konuda tam bilgilendirildiğini sanmıyorum. Eğer doğru anlatılsa haksızlık olduğu vurgulansa, aynı primi yatıran aynı şartalarda olan 2000 yılı aralık ayında emekli olan Ocak 2001 de emekli olandan şimdi 500 TL fazla alıyor dense bu iş nasıl oluyor der ve hesap sorar sanıyorum.

Misafir

İşimiz kadıya kaldıysa! Gerisini siz düşünün.Kimi kime şikayet ediyorsun. Bu sorunu kim oluşturdu.

Misafir

Yav kardeşim hükümet ne güne duruyor. Başbakan Kılıçdaroğlu ile uğraşıyor. Bak milyonlarca emekli sorunu çöz diye bekliyor.

Misafir

Adam köşesinde bir şey yazıyor. NEYMİŞ EMEKLİLER DİKKAT!

Misafir

BU İŞ FARUK ERDEM Mİ KALDI? Vay halimize!

HABERLER