BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
YAZARLAR

Tayyip Erdoğan'ın damadı ve diğer iki damat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ mücadelesini sekteye uğratmaktır yapılan.. Aksini düşünen yok; iki damadın tahliyesinin ceremesini ne yazık ki, AK Parti çekiyor, çekecek!

Mantık ve vicdanımızın kabul görmediği iki tahliye yaşandı Türkiye'de. Kadir Topbaş'ın tahliye edilen damadı, FETÖ mücadelesindeki inançları yitirirken, Bülent Arınç'ın damadı kısa bir tutukluluk sürecinden sonra serbest kaldı. 

Allah herkese, damadın iyisini, ahlâklısını ve kula kulluk etmeyenini nasip etsin!

Kadir Topbaş'a, yahut Bülent Arınç'a verip veriştiriyoruz hepimiz. Kabahatli Topbaş ve Arınç olsa eyvallah; aralıksız saydıralım ikisine de. Ama gelin görün ki, 40 yıldır Türkiye'yi ele geçirmek için plân yapan FETÖ terör örgütünün esareti altındaki iki damadın yaptıkları yüzünden, iki kayınpederin de yaşadıkları çileye dönüşmüş durumda. 

İki damat da, Arınç ve Topbaş'ın başını öne eğdirmiştir! Her ikisi de, damatlarının yüzünden karşı koyamadıkları bir cehennemi yaşıyor adeta. 

Şaşmamak elde değil!

Tehlikeli, zehirli ve en önemlisi ahlâksız bir hain olan FETÖ'nün peşinden koşan her iki damada sahip çıkmak, onların masumiyetini savunmak, cezaevlerinde çile çeken onca insanın acısını, çilesini elbette katmerleştirmiştir. Yapılan FETÖ'ye hizmetten başka bir şey değil. 

Yapılan, AK Parti'ye kötülüktür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ mücadelesini sekteye uğratmaktır yapılan.. Aksini düşünen yok; iki damadın tahliyesinin ceremesini ne yazık ki, AK Parti çekiyor, çekecek!

15 Temmuz yaklaşıyor!

Hainlere karşı kahramanca mücadele eden halk, yaklaşan 15 Temmuz'u buruk karşılayacak gibi görünüyor. Türlü etkinliklerin düzenleneceği konuşuluyor. Peki onca şeyden sonra, bu halk 15 Temmuz'da bir kez daha sokağa düşer mi, demokrasi nöbetleri yeniden tutulacak mı?

Pek emin değilim ben!

İki kişi...

İki hayırsız damat...

"Hasta" numarasına yatan bu ikili korkarım AK Parti'nin oylarına da sirayet edecek. Abdülkadir Selvi'nin dediği gibi, OHAL Komisyonu adam akıllı çalışmazsa, AK Parti için sıkıntı büyük. 

Hem de çok büyük...

OHAL Komisyonu'nun alacağı "adil kararlar" içindeki "damat öfkesi" dinmeyen ahalinin yüreğinin soğuması için yeterli olacaktır. Yeter ki, OHAL Komisyonu'ndaki işleyiş hızlı olsun... 

TAYYİP ERDOĞAN'IN DAMADI BERAT ALBAYRAK

İnsanların inançlarını kullanan "İslam vampiri" teröristin içindeki celladı, kayınpederi Tayyip Erdoğan gibi, erkenden farkeden Berat Albayrak...

Bazen mağdur...
Bazen acı çeken...
Ve sıkça sahte gözyaşları döken FETÖ'nin gerçek yüzünü erkenden farkeden Berat Albayrak... 

Gözüne kestirdiği insanların kalbine kusursuzca sızabilen, hemen herkesi avucunun içine alan, insanların zaaflarını ustaca yönetebilen, türlü yalanlarıyla masum insanları tutkularının esiri haline getirmeyi başarabilen FETÖ'yü erkenden farkeden Berat Albayrak... 

15 Temmuz gecesi, kendini kahpe kurşunlardan sakınması gerekirken, Tayyip Erdoğan'ın dibinden ayrılmayan, otobüsün üzerine çıkıp kayınpederi gibi, hainlere meydan okuyan Berat Albayrak... 

Şımarık ve sırnaşık olmadı hiç!

Hayırlı bir damat oldu...

Hayırlı bir evlat oldu...

Ve en önemlisi, hayırlı bir devlet adamı oldu... 

Dedim ya...

Allah herkese damadın iyisini ve ahlâklısını nasip etsin!

Berat Albayrak gibi... 

Yorumlar