BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
İŞÇİ

Taşeron işçiye kadroda son durum Başbakan açıkladı

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek taşeron işçilerin kadroya geçmesinde son durum ne sorusuna Binali Yıldırım son dakika açıklama yaptı.

Taşeron işçilerin kadroya geçme tarihi taşeron işçilerin kadroya geçmesinde son durum ne oldu sorusu bugün Başbakan Binali Yıldırım tarafından yanıtlandı.

720 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek taşeron işçinin kadroya geçmesinde son durum ne sorusuna Başbakan Binali Yıldırım yanıt verdi. Ankara'da Demokrasi Kongresi'nde konuşan Binali Yıldırım, taşeron işçilerin kadroya geçmesiyle ilgili açıklama yaptı.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada taşerona kadro için biraz daha beklenmesi gerektiğini söylemişti. Fakat Binali Yıldırım bugün yaptığı son dakika açıklamada taşerona kadro için talimat verdiğini duyurdu. 

TAŞERON İŞÇİ İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Taşeron işçilerin kadroya geçmesiyle ilgili açıklama yapan Binali Yıldırım, " Geçici orman işçilerinin sorunlarının çözümü konusunda taleplerinizi sağır sultan bile duydu. Değerli kardeşlerim, sorununuzu en açık bir şekilde en yüksek perdeden buradan huzurumuza ilettiniz. Siz görevinizi yaptınız. Şimdi bize düşen sizin sorunlarınızı torunlarına havale etmek değil çözmektir. Türkiye'de mevsimlik işçi geçici işçi, taşeron işçisi ve buna benzer kamuda var işçiler için çalışma başlattık. İşçilerin kadroya geçmesi için talimat verdim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum
ÇOK OKUNANLAR