BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞÇİ

Taşeron işçilere kadroda son durum ne statü belli oldu mu?

Taşeron işçilere kadroda son durum ne hangi statüde kadroya geçecekler sorusu henüz netlik kazanmadı. Fakat Çalışma Bakanlığı bu konuyla ilgili harekete geçti

Taşeron işçilerin yıl sonuna kadar kadroya geçeceği açıklanırken statülerin ne olacağı merak ediliyor. Yaklaşık 800 bin taşeronun beklediği kadroyla ilgili detaylar da gelmeye başladı.

Uzun zamandır beklenen taşeron işçilerle ilgili kadroda sona gelindi. 2017'nin sonuna doğru kadroya geçecek olan taşeron işçilerin hangi statüde kadroya geçeceği ise merak konusu oldu. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu hafta çalışma yapacağını öğrenildi.

TÜRK İŞ BAŞKANI SORDU

Türk İş Başkanı Ergün Atalay yaptığı açıklamada taşeron işçilerin kadroya geçmesinden umutlu olduğunu söyledi. Atalay, "Hükümet yetkilileri bununla ilgili çalışmasının yıl sonuna kadar biteceğini söylediler. Ben de biteceğiyle ilgili bayağı umutluyum ama nasıl biteceğiyle ilgili tereddütlerim var. Memur mu yoksa işçi mi olacaklar?" değerlendirmesinde bulundu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR