BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
GÜNCEL

Süleyman Soylu yaralıları ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimini durdurmaya çalışırken yaralanan vatandaşlara “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaralanan ve Koru Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Bakan Süleyman Soylu, darbe gecesi Sincan Akıncılar Üssü’nden kalkan F-16’ları engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu babası şehit olan, annesi yoğun bakımda tedavi altına alınan 19 yaşındaki Mert Can ile sohbet etti. 

MİLLETİMİZ BÜYÜK BİR TARİH YAZDI

Bakan Süleyman Soylu, “Allah milletimizden razı olsun.   Büyük bir tarih yazdılar. Bu tarihi yazanların arasında Mert Can kardeşimiz var. O akşam büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Bu memleketin senin gibi kahraman, mert ve cesur insanlara ihtiyaçları var. Sizlere müteşekkiriz.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ayrıca,  darbe gecesi Ankara Emniyeti önünde patlamada yaralanan ve aynı hastanede tedavi olan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Fatih Eryılmaz’ı da ziyaret etti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR