BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
GÜNCEL

Şırnak Üniversitesi 3 akademik personel alacağını duyurdu

Şırnak Üniversitesi, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu.

Şırnak Ünivesitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda: "Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir" denildi. 

Atamalarda, Üniversite Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri”ndeki esasların uygulanacağı belirtildi. 

SON BAŞVURU TARİHİ 6 NİSAN: Duyurunun ayrıntıları ise şöyle: "Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun’un 26. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayla birlikte, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların hizmet belgeleri ekleyerek süresi içinde Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir."

Son başvuru tarihinin 6 nisan 2018 olduğu belirtildi. Ayrıca müracaatların tamamlanmasını müteakiben ilgili birimlerce oluşturulan bilimsel dosya inceleme Komisyonunca, atanma kriterlerine uymadığı tespit edilen başvuruların geçersiz sayılacağı bildirildi.

İSTİHDAM EDİLECEK POZİSYONLAR HAKKINDA DETAYLI KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR