BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
MEMUR

PÖH özel harekat sınav sonuçları sorgulama ekranı

POMEM özel harekat sınav sonuçlaır pa.edu.tr sitesinden sorgulamaya açıldı. Polis ozel harekat sinavi sonuclarini TC numarası ile öğreneceksiniz. Özel harekat sınavını kazananlar 1 Haziran 2017'ye kadar POMEM'de olmalı.

Polis Özel Haraket sınavı sonuçları açıklandı. Adayların sabırsızlıkla peklediği PÖH sonuçları pa.edu.tr sitesinden sorgulanıyor. 10 bin erkek aday kontenjanlı PÖH kadrosu için POMEM ön başvuruları 28 Nisan'da sona ermiş ve akabinde mülakatlar yani sözlü sınav yapılmıştı.

285 bin gencimizin başvurduğu 19. Dönem POMEM Özel Harekat sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını, Polis Akademisi Başkanlığı'nın www.pa.edu.tr internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak. Özel Harekat Polis sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten sorgulama ekranına ulaşarak öğrenebilirsiniz.


Adayların, eğitimin başlayacağı 1 Haziran 2017 saat 17.00'ye kadar, belirlenen POMEM'lerde hazır bulunmaları gerekiyor. Asıl olarak sınavı kazanan adayların POMEM'e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR