BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
GÜNCEL

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 36 Akademik Personel Alacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi; Veteriner Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi'nde istihdam edilmek üzere 36 akademik personel alacağını duyurdu.

Devlet Personel Daire Başkanlığı internet sitesinde yayımlanan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda: "Üniversitemizde 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir" denildi.

İlanda Veteriner Fakültesi için 1 Doçent, Fen Edebiyat Fakültesi için 1 Profesör, Mühendislik Fakültesi için 1 Profesör, 1 Doçent, 2 Doktor Öğretim Üyesi, Eğitim Fakültesi için, 1 Profesör 3 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, Tıp Fakültesi için, 1 Profesör, 7 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, Diş Hekimliği Fakültesi için 2 Profesör, 3 Doçent, Sağlık Bilimleri Fakültesi için 1 Doçent, 2 Doktor Öğretim Üyesi, Ziraat Fakültesi için 3 Doçent personel alınacağı belirtildi.

İSTENEN BELGELER: Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince adayların Anabilim Dalları ile "Başlıca Araştırma Eserini belirttiği dilekçeleri ekinde özgeçmişini, Doçentlik belge suretini, yayın listesini (aday yayın listesinde ve başvuru dilekçesinde Başlıca Araştırma Eserini belirtmelidir.), tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyaları karton kutu içerisinde teslim edilmesi gerekir.

Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, onaylı doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyaları, karton kutu içerisinde teslim edilmesi gerekir.

BAŞVURU TARİHİ: Profesör ve Doçent adayları ilanın Resmi Gazetede ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir. (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır),

BAŞVURU YERİ: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR