BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
SAĞLIK

MHRS hastane randevusu sorgulama nasıl yapılır?

Vatandaşlar MHRS hastane randevusu nasıl alınır, MHRS hastane randevu sorgulama işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ediyor. Soruların cevabını haberimizde derledik.

Vatandaşlar internet üzerinden MHRS hastane randevu sistemi ile hastane randevusu alabiliyor. Peki MHRS hastane randevu alma ve randevu sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte cevabı.

MHRS hastane randevu adı altında online sıra alma sistemi vatandaşlara sunulmaktadır. Vatandaşlar MHRS hastane randevu  sistemine giriş yaparak internet üzerinden vakit kaybetmeden şehrinizi doktorunu ve branşını seçerek sıranızı basit bir şekilde alabilirsiniz.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYIN

MHRS hastane randevu sistemini kullanmak için devletimizin resmi internet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E-devlet sistemi bildiğiniz üzere devletimizin resmi internet sitesidir. Bu E-devlet sistemi ülkemizde varlık gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının resmi internet sitelerini  kendi bünyesi altında toplamıştır bu sayede vatandaşlara daha hızlı ve basit bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

E-devlet sistemi üzerinden eğitim hizmetlerinden güvenlik hizmetlerine kadar bir çok hizmetten yararlanma imkanınız vardır. Ancak E-devlet sistemi üzerinden işlem yapabilmek için e Devlet üyeliğinizin olması gerekmektedir. E-devlet üyeliği almak kimi insan için karmaşık gelse de bir hayli kolay bir işlemdir. E-devlet üyeliğİ almak için yapmanız gereken tek işlem herhangi bir PTT şubesine giderek vezne görevlisine T.C. kimliğiniz ile başvuruda bulunmak yeterli olacaktır.

Vezne görevlisi size TC kimlik numaranıza tanımlı olan bir şifre verecektir. Bu şifre ve T.C. kimlik numaranız ile E-devlet sistemine kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz. PTT şubesi vermiş olduğu tüm bu işlemlerin karşılığı olarak sizden 2 TL tutarında işlem ücreti talep etmektedir. E-devlet sistemine ilk defa giriş yapacak olduğunuzda giriş ekranında ilgili alanlara T.C. kimlik numaranızı ve PTT şubesinden almış olduğunuz şifreyi yazarak giriş yapabilirsiniz. İlk defa giriş yaptığınız için sistem sizden kişisel  kimlik bilgilerinizi ilgili alanlara doldurmanızı ve PTT şubesinden almış olduğunuz şifreyi kendi belirlemiş olduğunuz şifre ile değiştirmeniz istenecektir. Bu basit işlemlerin ardından e Devlet sisteminiz resmi işlemler için kullanıma hazır hale gelecektir.

E-devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen resmi işlemlerden biri de  MHRS hastane randevu sistemidir. MHRS hastane randevu sistemi üzerinden hastane sırası almak için E-devlet sistemine giriş yaparak sayfa üzerinden bulunan arama sekmesine MHRS hastane randevu yazmanız halinde açılan sayfa üzerinden MHRS hastane randevu işleminizi gerçekleştirme imkanınız vardır. Sizde MHRS hastane randevu sistemi üzerinden sıra almak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden E-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR