BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SAĞLIK

MHRS hastane randevusu alma işlemi nasıl yapılır?

Vatandaşlar hastane randevusunu internet üzerinden alabiliyor. İnternetten MHRS hastane randevusu nasıl alınır? İşte cevabı...

MHRS hastane randevu sistemi ne demek? MHRS hastane randevu alma işlemi nasıl yapılır? MHRS hastane randevu işlemi hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde...

Kişilerin devlete bağlı sağlık kurumlarında tedavi olabilmesi adına öncelikli olarak randevu alması gerekmektedir. Randevu alan kişiler bu randevu bilgilerine göre tedavi olabilme imkanına sahip olduğu gibi randevu alındığında herhangi bir ücret ödenmesine gerek kalmayacaktır.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda kişilerin Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden randevu alabileceği belirtilirken internet kullanımı mümkün olmayan kişiler Alo 182 aracılığıyla kolay bir şekilde randevu alabilmektedir. E-devlet.biz sitesinde yer alan MHRS randevu alma yazısında da belirtildiği üzere randevu alma ekranı şöyledir:

MHRS HASTANE RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 Randevu alımı sırasında kişilerin hangi il ve ilçedeki hastanede tedavi olacağını belirlemesi ve ardından doktor seçimini yapması gerekir. Özel bir doktor seçimi bulunmuyorsa randevu için en uygun olan doktordan randevu alınabilir. Bu bakımdan kişiler adına büyük bir kolaylık sağlandığından sizler de MHRS randevu alma işlemleri ile sağlık alanındaki ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve kolay bir şekilde randevu alarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılan işlemlerde randevu almak adına bir defaya mahsus üyelik alınmalıdır. Üyelik alınmadığı durumlarda ise kişiler sorun yaşayacağından dolayı bu konuda işlemlerinin yapılması zorlanacaktır. Üyelik almak ise son derece basittir ve çok kısa sürecek işlemler sonucunda internetteki aynı sayfa üzerinden üyelik alınabilir. Bu işlemlerle uğraşmak istemeyen kişiler ister Alo 182 üzerinden kolay bir şekilde randevu alma imkânına sahip olacaktır. 2 farklı seçenekten istediğini seçebilen kişiler bu sayede randevu alma ve randevu ile birlikte daha kolay bir şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkına sahip olacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR