BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98
GÜNCEL

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek amacıyla 335 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Devlet Personel Daire Başkanlığı internet sitesinde yayımlanan duyuruda: "Genel Müdürlüğümüz merkez teşkilatında istihdam
edilmek üzere 79 adet Büro Personeli ve 1 adet Kameraman pozisyonları için toplam 80 adet, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 239 adet Büro Personeli ve 16 adet Sosyal Çalışmacı pozisyonları için toplam 255 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48’inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak. 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan, lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla KPSS puan türü esas alınarak yapılacak başarı puan sıralamasına göre ilan edilen pozisyonun 4 (dört) katı adayın içerisinde bulunmak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR: Müracaatlar, elektronik ortamdaki İş Talep Formu ile yapılacaktır. Posta yoluyla veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar, www.icisleri.gov.tr internet sitesinde yer alan; Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formundan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçerek 09/04/2018 tarihinde saat 10:00’da başlayıp, 17/04/2018 tarihinde saat:18:00’da kapanacak olan sınav duyurusunun ilgili bölümünde yer alan başvuru linki aracılığıyla elektronik ortamda müracaat edeceklerdir.

Başvurular e-Devlet şifresi ile yapılacağından adayların www.turkiye.gov.tr hesabının bulunması zorunludur. Söz konusu hesabın kullanılabilmesi için, adayların e-Devlet şifresi almaları
gerekmektedir. Adaylar, e-Devlet şifresini içeren zarfı PTT Merkez Müdürlüklerinden şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu kimliğini ibraz ederek temin edebilirler.

GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAV BAŞVURU BELGELERİ: Başvuru sırasında aday tarafından elektronik ortamda doldurulan iş talep formunun imzalanmış ve fotoğraf yapıştırılmış bilgisayar çıktısı, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu 2 (iki) adet, diplomanın veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti, son altı ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf, T.C. kimlik numarası beyanı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR