BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,62
ALTIN 2.488,74
YAZARLAR

Deniz Baykal neden korkuyor?

Deniz Baykal, defalarca çağrılmasına rağmen neden savcılığa gidip ifade vermiyor? Neden gitmediğini ben size anlatayım. Çünkü yeni kasetlerin ortalığa saçılmasından korkuyor.

Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleyman-ozisik@internethaber.com

Bir anlığına gözlerinizi kapatın ve hayatınızın en korkunç kumpasına maruz kaldığınızı düşünün. 

Ana muhalefet partisinin lideriyken, gizlice kayda alınmış bir seks kaseti yüzünden tüm ülkeye rezil rüsva olduğunuzu düşünün. 

Kaset ortaya çıktıktan sonra oturduğunuz koltuğu terketmek zorunda kaldığınızı, itibarınızın iki paralık olduğunu hayal edin. 

Olayın adli makamlara yansımasının ardından düşürüldüğünüz tuzağı kuranların ortaya çıkarılması için savcıların sizi ifade vermeye çağırdığını düşünün.

Ne yaparsınız?

Muhtemelen "Gidip ifade verir, kumpasçıların yakalanması için çalışırdım" diyorsunuzdur.

Peki o zaman gelin, şu soruyu soralım.

Yukarıda anlattığım tuzağın içine çekilen Deniz Baykal, defalarca çağrılmasına rağmen neden savcılığa gidip ifade vermiyor?

Cevabını vereyim.

Çünkü korkuyor. Meselenin bir kasetten ibaret olmadığını bildiği için korkuyor. Savcılığa gittiği an, "Varan2", Varan3" isimli kasetlerin devreye girmesinden korkuyor.

Bu bir iddia değil, aksine yüzde yüz emin olduğum bir gerçek!

Deniz Baykal savcılığa gitmekten korkuyor çünkü, aynı evde birbirinden farklı görüntülerinin Fetö'nün elinde olduğunu biliyor.

Çok uzun bir dönem sessiz kaldı.

Hatta sessiz kalmakla yetinmedi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kaset komplosunu Erdoğan'ın kurdu" söylemine ima yoluyla ortaklık yaptı. Oysa gerçek çok daha farklıydı. 

Çünkü, Nesrin Baytok'un evine kamera koyanlarla, Başbakanlığı döneminde Erdoğan'ın makam odasına gizli kamera yerleştirenler aynı kişilerdi!

İsimlerini tek tek vereyim.

Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğünden Özgür T.

Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden Abdulvahit T.

İstihbarat Daire Başkanlığından Sedat Zavar, İlker Usta, Enes Ç. ve Ahmet Yılmaz E.

Bunu nereden mi biliyorum?

Çünkü Nesrin Baytok'a ait evin kilidini açan çilingir, Fetö'cü bu polislerden gelen bütün baskı ve ölüm tehditlerine rağmen herşeyi anlattı!

Kendisine servet sayılabilecek ölçüde para teklif edilmesine rağmen geri adım atmadı bahsini ettiğim çilingir. 

Ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli bir müdür, bahsini ettiğim çilingire baskı yaparken suçüstü yakalandı. 

İş bununla da kalmadı.

Yukarıda adını zikrettiğim Fetö'cü polislerle birlikte hareket eden Yiğit U., isimli diğer Fetö'cü polis de Nesrin Baytok'un evini nasıl tespit ettiklerini, kamerayı ne zaman ve nasıl yerleştirdiklerini tek tek anlattı.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Alparslan Karabay ve ekibi, Nesrin Baytıok'un evine yerleştirilen 6 gizli kameranın nerelere yerleştirildiğine varıncaya kadar tüm kayıtlara ulaştı. 

4 yıl boyunca dosyanın üzerini kapatmaya çalışan Emniyet İstihbarat Ankara Şube'deki Fetö'cüler de tespit edildi ve hapse gönderildi.

Biri hariç!

O da şu anda Eskişehir'de görev yapıyor.

Polisin fotoğraflarla tek tek delillendirdiği fezlekeyi, Nesrin Baytok'un evinin içinden çekilen görüntüleri ve diğer tüm detayları Çarşamba günü 22.00'da TGRT Haber'de anlatacağım.

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN:





Yorumlar