BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.487,89
İŞÇİ

Bakan Sarıeroğlu'ndan taşerona bir müjde daha!

Bakan Jülide Sarıeroğlu, devam eden taşeron işçilerin sınav sorularıyla ilgili sorulara yanıt verirken, eski hükümlülerin de kadroya geçirilmesiyle ilgili çalışmayı açıkladı. İşte o açıklamalar.

Bakan Sarıeroğlu'ndan taşerona bir müjde daha!

Taşerona kadro çalışmasında sona yaklaşılırken, Bakan Sarıeroğlu'ndan yeni açıklamalar geldi. Bakan Sarıeroğlu, hali hazırda devam eden taşeron işçilerin sınav sorularıyla ilgili sorulara yanıt verirken, eski hükümlülerin de kadroya geçirilmesiyle ilgili çalışmayı açıkladı. İşte Bakan Sarıeroğlu'nun taşerona kadro açıklaması ve detaylar...

Bakan Sarıeroğlu'ndan taşerona bir müjde daha!

Taşeron işçilerin kadroya geçişiyle ilgili süreç devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Malatya'da kadro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Sarıeroğlu, öncelikli olarak 2 Nisan'da kadroya geçişlerin tamamlanmasının beklenildiği, şu günlerde de kurumlar tarafından başvuruları kabul edilen adaylar için yapılan sınavlarda çıkan sorularla ilgili konuştu.

Bakan Sarıeroğlu'ndan taşerona bir müjde daha!

Sarıeroğlu, "Bugün bazı medya kuruluşlarında yer almış 'Farklı sorular soruluyor' diye. Ben buradan tekrardan bu komisyonlardaki yetkili arkadaşlarımıza sesleniyorum: Biz çok temiz ve önemli bir iş yaptık, bu işi gölgeleyecek hiçbir girişim içerisinde olmayın, aynı titizliği sizlerden de bekliyoruz" dedi.

Bakan Sarıeroğlu'ndan taşerona bir müjde daha!

ESKİ HÜKÜMLÜLERE KADRO MÜJDESİ; Eski hükümlülerle ilgili kadro çalışmasıyla ilgili bilgi veren Sarıeroğlu, "terörle bağlantılı olmamak kaydıyla cinsel saldırı, çocuk istismarı gibi suçları asla kabul etmeyeceğiz ama bunun dışında bugüne kadar çalışmış olan eski hükümlü kardeşlerimizin de kadroya geçişiyle ilgili şu andaki belirsizliği gidereceğiz ve onların da girişini 3 Nisan'dan itibaren inşallah gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.