BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
İŞÇİ

Asgari ücret 2018 ne kadar olacak son açıklamalar

Asgari ücret 2018 ne kadar olacak yeni zamlı maaşlar milyonlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücret ile ilgili hükümet ne diyor sendikalar ne istiyor? Asgari ücrete gelin yakından bakalım.

Milyonlarca adayın merak ettiği asgari ücret 2018'de sona gelindi. Ocak ayında belli olacak olan asgari ücret 2018 sadece asgari ücretle ilgili çalışanları değil birçok kişiyi ilgilendiriyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücret komisyonun toplanmasıyla birlikte herkes gözleri yapılacak olan açıklamaya çevirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada asgari ücretin hem çalışanları hem işverenleri mutlu edeceğini söyledi. Henüz asgari ücretin ne kadar olacağı belli değil fakat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir öneri geldi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu asgari ücretin 2 bin TL olmasını istiyor. Şu an asgari ücret bin 404 TL. Bakalım ilerleyen günlerde asgari ücretle ilgili hangi açıklamalar yapılacak. 

DİSK ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLSUN İSTİYOR? DİSK geçen yıl yaptığı açıklamada asgari ücretin 2016 yılında 2 bin TL olması gerektiğini söylemişti. Çerkezoğlu ise yaptığı açıklamada bugün o rakamı vurguladı ve 2018 asgari ücret ne kadar olacak sorusuna yeni rakamlarla yanıt vereceklerini söyledi. 

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR