BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
GÜNCEL

Adnan Menderes Üniversitesi kamu personeli alacak

Adnan Menderes Üniversitesi kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, ilan metninde duyurulan kadrolara başvuru şartları ve ilana başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken hususlar nelerdir?

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda üniversite hastanesinin ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralaması esas alınarak yapılacak personel alımlarında lisans ve önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacağı duyurulan personel alımlarına lisans ve önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. İşte detaylar,

70 HEMŞİRE ALINACAK: Yayımlanan personel alım ilanında tek bir pozisyondan personel alımı yapılacağı ve üniversite bünyesine 70 personel istihdamı yapılacağı açıklandı. 

İlana göre Hemşire kadrosuna yapılacak alımların kadro dağılımları şöyle,

Lisans Hemşire 60 personel alımı yapılacak. İlana, Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü Lisans programı mezunu olan adaylar başvuru yapacak. 

Önlisans Hemşire 10 personel alımı yapılacak. İlana, Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümü mezunu olmak.

İSTENEN ŞARTLAR: Adnan Menderes Üniversitesi'nce yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor. 

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, 2016 KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır, Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İSTENEN BELGELER: İlana başvurular şahsen yapılacak yapılacaktır. Posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

İlana başvuru yapacak adayların, Başvuru Formu, 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 1 Adet Resim ve Başvuracak adayların aranılan niteliklerde belirtilen nitelikleri belgelendirilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ: Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alım ilanına başvurular, ilanın yayımlandığı tarihten (16 Nisan) itibaren 15 gün içerisinde Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine yapılacaktır. 

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR